Madrid nights

2016-06-28 01:05:53
Hello!
Nu laddar jag upp lite bilder från min spontanare resa till Madrid. Jag satt 2 dagar innan och mådde lite dåligt över midsommar och tänkte det skulle bli en tråkig midsommar som alla andra år.. kind of.. Så jag satt på lunchen på jobb och boka en sista minuten till Madrid för att bara komma iväg. Jag träffa min barndoms "tvilling" där nere, hon arbetar som Aupair och det verkar verkligen som en kul grej vad jag upfattade det som. Det va så underbart perfekt väder och att åka till sydligare breddgrader var det bästa jag gjort detta året. Josefin heter min vän och undrar verkligen varför jag inte skrivit om henne på bloggen tidigare, när vi var mindre liknade vi verkligen varandra och folk kalla oss oftta tvillingar men nu är vi rätt olika haha.. Väldigt kul i spanien.. min midsommar var nice, jag spendera den dagen på ett Café i centrala madrid med midsommarkransen jag gjort på huvudet i högsta grad, avsluta det med en utekväll på klubben El Kapitel som hade 7 våningar dansgolv med olika musik. Rekomenderas verkligen att gå dit om man nu är i Madrid... 
 
Här kommer lite av de första bilderna ... <3
 
Efter långa tågresor satte vi oss på en bänk och scrolla igenom mobilerna medans vi pustade ut..
Framför Real Madrids training centre, Josefin bodde 15 min gångsavstånd härifrån.
 
 
Lite flummigheter på vägarna är det bästa vid solnedgång..
 
 

STUDENT 2016 part 2

2016-06-20 23:28:48
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STUDENT 2016

2016-06-17 00:39:24
Så himla galen student vi hade, jag och mina klasskompisar sprang ut i det extremt heta vädret med gråten och glädjen ... Det var verkligen en rolig upplevelse. Jag fick även springa ut med en av mina närmsta vänner Annie, tänk att jag och hon har gått på samma skola i 3 år... gått förbi varandra i korridorerna flera gånger och suttit i samma matsal. Men inte förrens nu, 2 veckor innan studenten klickade vi. Då vi höll armkrok och gick hem i skyhöga klackar kl 3 på natten efter en riktigt bra utekväll..  Det är bara så galet! 
 
Min student firades ordentligt och min familj och vänner kom hem till mig där vi hade trevligt. Är super tacksamm för mina föreldrar som hjälpt mig med allt under de 3 åren på skolan och alla nödsituationer de fått hjälpa mig ur, att låta mig resa till Paris på praktik och låta mig provflyga mina egna vingar. 
Verkligen, vet int evad jag hade gjort utan alla omkring mig, vore inget utan er<3
Men min student fick en liten vändning för en sekund , det skal jag erkänna.. när flaket kört förbi i innerstan i Malmö och förbi alla stora gator var vi påväg tillbaka mot skolan. Så körde flaket förbi kyrkogården... där min pappa var begravd. Brast inombords och började gråta intensivt på flaket... det gick inte att sluta... att min älskade far inte kunde närvara och missar allt tog hårt på mig.
 
Men trots detta hade jag ändå en väl bra student. Tack allihopa !