Almost done

2014-12-10 23:01:00
Haha detta är en bild på mig o min vän Johannes när vi blev fotograferade av Agnes och såklart ska han göra narr av mig o mina poser. Right ca 1 v kvar innan vi slutar skolan och jag har ett antal inlämningar kvar och saker att genomföra så det är sjukt stressigt. Dessutom så slutar jag att jobba på Jack & Jones imorgon så det blir sissta dan och tar då farväl av mina grymma arbetskollegor... gonna be a sad day. Men sen på kvällen blir de en dancehall kurs som min vän lyckats övertala mig att följa med på så detta ska blli kul ! btw måste se victoria secrets fashion show när jag har tid.... får panik över att jag inte hinner med sånna grejer just nu men iallfall så har jag redan sett alla plaggen. Men ska nu fokusera över morgondagen då jag lämnar Jack&Jones. Had a great time there<3
 
 
 
 

MIN EGNA WEBBSHOP

2014-12-08 16:07:00

Everyday basic

 Yes du läste rätt! Jag har öppnat min egna lilla webshop här i bloggen. Du kan köpa all möjliga saker genom min blogg och dessutom är priserna några procent billigare än vanligt och så är det ett supersmidigt shoppingsprocess. Du klickar ner det du vill ha i varukorgen och sedan till köp. Busenkelt! Jag har grupperat mina kollektioner typ som min everyday basic och fest kläder. Jag ska skapa fler men det kommer med tiden.

Mer info kommer senare . Dessutom så hittar ni shoppen uppe vid headern ^^


Project sneak peak 2

2014-12-07 16:17:27


Här ser ni lite mer på mitt såkallade Project!!!! Vi har nu insett att jag obviously syr något men vad det är och hur det kommer de ut vet ni ännu inte;) det är bara att hålla utkik på bloggen då kommer det så småningom ! Ha en trevlig söndag! 

I will rock this

2014-12-06 17:00:00
 
 
 
 
 
 
Outfitbilder från förra veckan. Fotograf: Agnes Orre 
 
Ville köra på något som är vardagligt men ändå lite spännande brytningar. Hitta denna perfekta skjortan på H&M Trend för 500 lappen och på något sätt så är jag säker på att jag sett denna skjortan någon annan stans typ.. i en mode tidning men då var den inte framställd av H&M ... vet inte om de va Stella McCartney eller så.. men någon annan var det!
 
Jacka - Zara // Skjorta - H&M Trend // Shorts - Carlings // Skor - Dinsko ( 500 f.kr ) 
 
 

Lambo Chic X Alexander Wang

2014-12-04 22:17:00
  A little video from my photoshoot from last week .... Kolla klippet i 1080pixlar (rekomenderat)  Foto : Agnes Orre

Cara slash Pharell

2014-12-03 21:23:38
Om ni inte har hört så har supermodellen aka Karl lagerfelds musa och sångaren Pharell Williams sammanbetat i en film tilsammans. Det är Chanels kommande sagofilm och jag är väldigt exited över hur detta blir wow lixom Cara rockar allt lixom.. Hon ska dessutom ha medverkat i en Disney film som en sjöjungfru vad hon visat iallafall..
Near The last kick

2014-12-01 23:41:14
Nu ca 3 v innan jullovet så är det KATASTROF i skolan med alla läxor och prov. Är så frustrerad varje helg för att jag inte hinner blogga varje dag men i got school all over my life right at the moment. Men va på plåtning igår så det ska bli kul att visa dem bilderna för er! Dessutom så är det snart Victoria Secrets Fashion show och jag är så taggad på att se det! Men nu Kryper jag ner i min säng och säger godnatt! {23.40}