Dead soul

2015-02-11 22:39:29

Well boo im all up in a thang.... 

Gud min arbetslust har dött ut och lagt sig någonstans , lixom min själ har gett upp rakt av. Okej just Gonna Tell you guys a few stuff.. Skulle till danssalen idag som jag brukar befinna mig i och tydligen , nu, så denna dagen jag hade tid så har någon annan bokar lokalen just den tid jag hade bestämt och visst My fault att jag ba klampar dit o antar att det är ledigt med kan folk inte ha fungerande telefoner nuförtiden? Ändå 2015! 

Kolla nyss på klockan o ser att klockan börja närma sig 11 tiden och well jag är redan trött.. Gash need my uglysleep praktiken imorgon sen på fredag ska man på C's spelning!

Goodnight boo's<3


Mac x Iphone skal

2015-02-09 18:00:00
 
 
Ville visa upp mina favorit M.A.C läppstift, hittade dock inte alla då mitt sminkskåp är totalt kaos. Men jag håller upp mina bästisar*  på andra bilden och som sagt är jag ett nude/browne fan och älskar matt och läppstift som håller...  sedan ville jag visa upp mitt nya sticker skal som jag köpt från BikBok .. Love it! Btw har jag fixat mina naglar i helgen and i love it.. vill tacka.. juste mig själv.. fixade dem själv ,duktig o sånt right.....!  Har så mycket med skolan nu med inlämningar så det är galet but i will and i can and i will probably not make anything.. hahaha im so nat fanny at al.. huehuehue
 

Him...

2015-02-08 20:42:00
 
 

Efter två dagars vila från Fredags festande känner jag mig taggad inför veckan.... or nah.. Boris en av mina bästa vänner fyllde 18 i fredags och det firade vi på Fridays med en mysig middag sedan drog jag, Christian, Emma och Aida vidare till en annan bekants 18 års fest. Vi hade galet kul och massa trevligt folk men musiken kunde varit bättre då jag och mina kompisar alltid rockar dansgolvet.
 
Igår så drog mina päron ut mig, Chrille och resten av familjen till skogen där vi grilla och hade mysigt, åkte dessutom till ett ställde i närheten där ett stort kinesiskt hus är byggt. Sjukt kallt ute men ändå hade vi kul med snöbollskrig och grillning osv ... 
 
Och idag har jag mest degat i sängen och väntar på Måndagen, Hann ta lite bilder på C sinece han va villig att bli fotad idag. Och de blev helt okej ändå.. so cjut <3
 

The little yellow bag

2015-02-05 18:00:00
 
 
 
 
 
SKOR - Dr Martens // KLÄNNING - H&M Trend // Halsband - H&M // VÄSKA - Burma/privat //
 
Testade något nytt med min lilla gula väska som jag köpe i burma för ett år sedan. Den har annars bara legat i min gaderob och samlat på sig massa damm men nu jävlar..!! 
 
Sitter i min säng nu och är påväg att göra skoluppgifter som jag inte hunnit med. Har dessutom börjat dricka massa vatten för har läst att det är bra för hälsan och huden så jag bara dricker massa vidrigt vatten hahha.. brukar dricka söta drycker som läsk , juice osv men det är slut med det nu. Har märkt tydligt att min kropp börjar ge sig under breaken jag haft med dansen, dels för att dans-skolan har haft "lov" och mitt ena knä inte riktigt vill sammarbeta. Men nu i slutet av februari ska jag kötta satan och bli fit igen! 
 

Copenhagen Fashion week

2015-02-03 23:07:01
Efter jag varit i Köpenhamn nu senaste dagarna på fashion week så är jag utmattad av allt. Nu måste jag verkligen fokusera på skolan lite mer, känner att jag kört av spåret lite nu när man har haft så stressigt med fashion week. Jag har annars spenderat min helg med mina närmsta vänner och tog lite bilder med Johannes men kan säga att ingen blev bra pga av att babe suger på att ta bilder haha.. men ja nu står jag här med massa tid o ba.. LET'S GET CREATIVE !! 
 
Skor - Alexander Wang // Byxor - H&M Trend // Jacka -Zara ss14 // Väst - Privat //