Gray november

2014-11-10 23:46:00
 
gray november
 
 
En grå november? Varför inte rocka månaden med gråa plagg som man vara lite kreativ med. Eftersom det är kallt ute så kan man tyvärr inte bara bära bara en poncho. Men man kan ha en tjock mysig tröja under i naturfärger eller en cool läderjacka! Blev inspererad av Cara Delevigne från Burberrys visning A/W15! Älskade den ponchon som nu har blivit en hit i modevärlden och kändisar som Olivia Palermo, Cara Delevingne, Rosie Huntington-Whiteley, Suki Waterhouse har burit den. Just nu är det dessutom perfekta tiden att bära hatt ,så utnyttja årstiden o dröj inte ut det förlänge innan snöflingorna börjar falla!
Jag har kollat lite överallt efter handskar för att hitta dem perfekta. Men tycker dessa från Mulberry men jag tycker faktiskt de kostar skjortan för att vara ett par handskar , Tips*  H&M har ett par perfekta för 199:- äkta läder.
Personligen så hatar jag Vintern o all möjliga saker som förknippas med kyla But I just gotta suck it in. 
Och varför jag har satt dit galger på bilden är för att november är månaden man hänger in såna sommarjackor och sommarkläder .. tragiskt men sant.. Nu ska vi bara välkomma den ( plågsamma ) i Skåneland!!
ps. det går att klicka på bilden för att komma till min Polyvore 

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej Tess! Gillar verkligen din blogg och har ett roligt modeprojekt jag tänker att du kanske skulle vara intresserad av, dock hittar jag inte din email någonstans, kan inte du maila mig din email så ska jag berätta mer?

Vi hörs snart!
Karin

Svar: jbst45@gmail.com är min mejl! :)
Tess Andersen

2014-11-12 @ 15:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback