The oldie jeans

2014-04-28 23:16:00
Idag så har man haft design hela dagen i skolan sen annars har jag vandrat runt i Malmö.. Först med Emma sen med Boris.. Just nu är jag nyligen hemkommen från dansen och är mer än trött.. Har dansat som ett djur #fatty så nu taggar man nationella i Engelska sådär 8 på morgonen imorgon ;) Hitta dessa coola jeansen i förråddet.. Tydligen hade min mor dessa när hon va 25.. Gud så stor jag känner mig haha. 
  
Top: River Island  /  Byxor: Singapore  /  Solglasögon: H&M  /  Väska: Zara  /  Skor: Nelly

Shades on

2014-04-28 11:14:00
Solen börjar komma fram så sakta och jag har mina solglasögon alltid med mig nu ifall ifall... Summer here I come! Sneak peak på dagens outfit, har blivit obsessed med uppsatt hår men passar egentligen inte så himla bra i det men ... Vem bryr sig ;) 

Outfit video

2014-04-28 00:41:00
 Testar att göra outfit videos nu lite hehe :) spela den på HQ annars ser man knappt. 

On my mind now

2014-04-21 03:33:00
 Om jag skulle visa upp en bild om hur "mode-läget" är för mig just nu så skulle den bilden se ut ungefär som den nedan, bara att massa ljusstakar och en uppgradering av mig inte finns med .. enkelt sagt så har jag blivit besatt av ljus på kvällarna och kan inte sluta att ha dem runt om mig jämnt.. inte bara det utan jag kände att jag behövde en uppdatering i mitt vardagsliv så jag renovera om lite hemma. Okej bilden!! Önskar jag hitta den perfekta långa skjort-klänningen som är så galet svår att hitta men vet dock inte hur ofta jag hade användt den.. dock har jag en liten fetish för kill-aktiga plagg.. platta skor är det som gäller, speciellt sandaler eller enkla slip-in skor. Blommor.. blommor på allt..Chanels dödliga boyfriend bag är bara #OMG ... H&Ms top i naturvit färg som också är en axeltröja som börjar bli en hit nu i vår/sommar och har burits av många på coachella. Trendiga stora smycken, helst "toffs" inspererande detaljer då och om man inte gillar de så finns de andra smycken som är också stora earcuffs och guldiga cut-out armband (typ sån Nicki Minaj hade på MTV movie awards).. Tyllkjolar med sportskor är en #killah.... halv tighta boyfriendbyxor, de icke-håliga ;) Sedan har jag nu också fallit för den ful-snygga trenden som jag tyckte va så grymt ful innan men det är då att man har en vit t-shirt och en svart bustier utanpå!! Påminner om Spice Girls outfits och det blir fel men jag tycker det är så rätt nu iallafall.. Being ugly is a fancy thing sometimes #FASHION
april
 
 
 

Ung o dum

2014-04-20 01:44:00
Jag och mitt umgänge har gjort saker vi inte borde göra som detta.. Dra ut kameran efter 20.00 och ha modet att stå o posera framför andra individers revir.
Men bara för vi också kan göra vad vi vill och har rätt att skriva och posta djupa texter på Facebook betyder det att vi är hipsters?
#Nej #rebell
 
 

H&M exclusive 2014

2014-04-10 09:45:00
H&M släpper nu om 15 min årets exklusiva kollektion som är av återvunna produkter och ekologisk bomull. Linjen är inspererad av supermodellen Amber Valletta. Älskar allt med kollektionen grejen är ju bara att vissa grejer är så grymt dyra! Så om du ska haffa något, va berädd för sakerna tar slut inom en timme!My fringe?

2014-04-04 10:32:55
Klippt min lugg! Tog modet och vandra till frisören.. Men vet inte om jag ångrar mitt impuls val , något jag alltid lyckas med tydligen. Känner att jag måste lära mig att tänka innan jag tar processen in reality... #fringeProblem #dåligBild


Stella MC design

2014-04-03 10:50:00
Lite konstigt att lägga ut bild på underkläder. Men jag beställde hem dessa från ASOS där det va en av "The new look" riktigt fina är dem och TOTALLY Worth både väntan och priset. Lite Stella McCartney design i dem, älskar det till 100%!!! 

Beige coat

2014-04-02 10:22:00
First time in a long time... haha.. jag andvände min beiga jacka från H&M trend som har så galet fint fall. Men jag passar egentligen inte i nertonade färger så piffa upp det med en vit skjorta. Naturligt sminkad också .. känner att jag måste fixa mina ögonbryn med för jag lyckas alltid noppa de för korta.. och det märker jag alltid på bilder långt efter.. Solbrillor från River Island Limited Edition #IgotProblems