Photoshoot behind The scene

2015-04-22 08:50:02
Hejsan! Efter ett par dagar paus från bloggen så har jag nämligen så smått börja få samman mitt liv en aning om jag får säga det själv! Var på fotografering igår vid ett halvkonstigt ställe i Malmö men bilderna blev bra! Jag stod o posa, hoppa o hade mig framför det rosa körsbärsträdet som var i full blommning samtidigt som Christian stod o skaka trädet så några blommor föll fint under bildtagningen och Fanny blåste såpbubblor. Rätt mycket för en liten bild:) men det var sjukt kul och alla stod o skratta ungefär hela tiden, mestadels när en spindel fick för sig att sätta sig i mitt hår ovälkommet:((((( så nu är jag på språng ut från dörren för jag ska till skolan min som vanligt hehe och detta är nog första gången jag går skolan i en hel vecka på 2 månader om inte mer då jag varit dålig.. Här är iallafall en liten sneaky bild från fotograferingen med Agnes! 
 
 
 
 
 

70s inspired

2015-04-15 21:42:57
 Hejsan! Wow att sitta hemma hela dagarna är inte så kul som man trodde när man är hemma för 3e veckan i rad.. verkligen inte. Känns välldigt annerlounda att bara sova... sova och ja sova, Har lixom inget som helst matsug heller! Åt en potatisbulle igår men det va allt jag hade ätit sen i lördags. Och idag fick jag något konstigt begär efter räkor eller snarare tänkte " det är nog det ända jag klarar av att äta" så räkor blev det med sallad men jag klara inte av att äta så jätte mycket. Men iallafall så sover jag för de mesta o har huvudvärk. LOVE ME LIFE. Kan nästan faktiskt erkänna nu att jag börjar sakna skolan. Inte pågrund av grundämnena men mer sömnaden och designen, håller på att sy min egna klänning nu och vill bara bli färdig så jag kan börja på nästa plagg av min såkallade "kollektion" Skal också köpa hem mig en riktig symaskin som jag kan ha hemma. Mer sådan man har i fabriker för de är bättre (tycker jag) och sedan har jag ju redan en overlocksmaskin stående hemma, men behöver bara köpa lite tråd till den o putsa bort damm och smuts. 
Weeeellllllll ..... Jag har inte gjort kläd/outfit kollage på ett tag nu så det blev ett litet enkelt kollage. Jag har såklart börjat falla för 70s trenden. Allt det här med utsvängdabyxor till kaftaner osv har egenligen aldrig riktigt haft ett öga på det men Tommy Hilfiger just made me se the 70s more med hanns S/S kollektion yezzuz. 
 
70s chic in the 2015
 
70s chic in the 2015 by tess-andersen 

Easter week

2015-04-07 23:43:45
 Hej hej! waw jag har varit igång rätt så mycket denna veckan ändå! Varit på ett födelsedagskalas, en liten mindre fest men mina närmsta vänner och igår avsluta jag lovet med en mysig brunch/middag med Christian och hans familj. Jag har även hunnit hälsa på min "lilla" far som ligger på sjukhuset nu och bättrar sig en aning efter sin olycka... Fortfarande lite nere över hela situationen men försöker fortsätta min vardag som vanligt nu iallafall. Min hälsa kommer tyvärr inte ikapp mitt psyke rent utsagt och jag kollapsar lite för ofta nu av okänd anledning... hälsan satte även stopp för första dagen av skolan, var påväg till skolan sen kände jag verkligen att något gjorde så djävulskt ont i mig (strax under vänster revben) och jag kunde inte röra mig alls! Så då var det bara att ta den långa 1h färden hem igen där mamma hämta mig vid bussen som tur! Och sen dess har jag nu varit sängliggandes men ska prova ta mig till skolan igen imorgon. Hatar att slösa dagar o gå miste om saker och ting! 
 
// leker lite med PS när jag har tråkigt istältet för att göra bra saker i livet LOL//
 
 

Im kind of back

2015-04-03 01:09:18
Hej mina trogna bloggläsare! Jag har nämligen varit borta nu ett riktigt långt tag som ni kanske märkt..jag har nämligen råkat ut för trista nyheter inom familjen som påverkat mig på alla sätt o vis, och såklart kommer familjen alltid först! Jag har verkligen saknat att blogg o skriva, men det som tar upp tiden är egentligen... inget..  
 
Jag sitter för det mesta i mitt rum och stirrar ut genom fönstret och bara.. funderar .. Känner att jag kommer ingenstans i livet med detta nya "schema" jag haft i någon månad. Måste helt enkelt ta mig i kragen snart men.. inte ännu! Jag kommer skriva här när jag känner för det och när jag har lite uppdateringar som jag gärna vill dela.
 
Några av er kanske inte vet att jag var nere i Kambodja för någon vecka sedan eller snarare förra månaden... Det var ingen rolig resa för mig då jag åkte ner pga av denna händelsen som påverkat hela min familj och mig. Resan var dyr, ledsamt och det värsta var nog människorna i Kambodja, trivdes inte så jätte bra där gämfört med Thailand, Burma osv andra länder.. Väldigt konstig kultur de har gämfört med vad jag är van vid.
 
*Åt dessutom min första friterade gräshoppa där nere, väldigt..krispig är allt jag kan säga om den. Jag kommer nog lägga upp några bilder från Kambodja som jag tog sista dagen vi var där! Men håll er gärna uppdaterade av min blogg nu, saker kommer att dyka upp!
.
 
Bild från Stockholm när jag var där med Maggy-