Obsession

2014-03-30 21:10:00
Varit uppe i varv sedan Torsdags då jag va på Mode fest i Köpenhamn, fredags var jag på Fest och lördags var jag o käka sushi med familjen på mobilias underbara resturang slimfood. Riktigt gott kan lätt rekomendera stället! All stress har fått mig att må så grymt bra nu. För cirka 3 månader sen så fick jag magsår av all stress men det var mer negativ stress, nu älskar jag det! "Mode stress" får mig att bli helt taggad på livet! Att springa o hitta nya grejer jämt och bara "go with the flow" får jag en kick av, älskar det. Sen har jag fått en liten obsession av piercingar, inte vanliga som i läppen o så.. utan riktigt extrema grejer! Jag har ju alltid älskat att gå runt i septum piercing som jag hade förra året.. men nu kör jag ju allt fejk om jag ska ha något. (earcuffs är också en grej jag börjat med, inte små utan extrema som sagt)
 
Och nu känner jag att jag måste fixa mina läxor som börjat att bli ett berg.. så har dragit fram knäckebröd med advocado, grön te och bananer .. Kan aldrig plugga utan mat. #HarJagProblem?
YSL movie

2014-03-27 00:22:00
Var o såg Yves Saint Laurent filmen med brudarna i klassen idag, kan säga att jag inte brukar skriva sånna här texter som "hej jag va på ett kafé idag hejdå" men detta måste jag bara berätta ! Vanliga människor som går till bio brukar köpa popcorn o annat onyttigt grejs.. Ja, i allafall så ändra jag o brudarna den oskrivna reglen genom att köpa massa McDonalds mat och sitta o äta det under filmen. best. Idea. EVER. Börja med att jag skoja om det men ja haha... På tal om filmen! Älska den så obehört mycket! Det handla då om designern Yves om både hanns liv och hans karriär o allt.. Kan bara säga att... Älskar man mode... Så är detta "your thing" 
 
 


G.U.Y + papper

2014-03-27 00:10:00
För någon dag sen släppte lady gaga, den galna mode artisten sin musik video till låten G.U.Y som jag blivit helt besatt av. Redan i början av musik video såg jag dessa stora igen kända pappers "kläderna" och tänkt.. Vad har jag sett dessa nu? Och fick sedan reda på att det är ju den svenska designern Bea Szenfeld's skapelser som gaga hoppar runt i!! Lite info för er som inte vet vem Bea är, hon är en svensk designer som gör dessa otroligt konstnärliga pappers kläderna och hennes senaste pappers kollektion heter "haute papir" tror jag det stavades och då blivit nominerad i Elle galan o grejer. Go gaga and lucky Bea! 
#älskarGagasVitaHår

 
 

 
 

Årets bikini?

2014-03-19 22:11:00
Japp.. jag är ute i god tid ... efter att spendera huvet inne i mobilen på de långa rasterna i skolan har jag blivit mer eller mindre addicted till bikinin. Och jag tror jag har fallit för några extra mycket... och det är så klart dessa från ( http://international.triangl.com ) Jag vill typ ha alla.. Sedan på andra sidan så känns det som jag måste bosätta mig på gymmet för att se bra ut i en sådan fin bikini med.. Hehe livet är inte lätt när man tar plugget på allvar och är omringad av choklad.. #problem
 
Jag har en liten fråga.. Finns det någon liten prick där ute som är sugen att lära sig sy? För jag kan annars börja lägga upp lite grejer på hur man t.e.x syr en enkel kjol o lite sådant. Kommentera bara så :)
 


Classy

2014-03-16 22:34:09
 

Min instagram

2014-03-13 21:49:00
1. Video med mig o min bror (hehe) 2. Glömde ta bild på dagens outfit så blev en typisk spegelbild 3. "Why so serious" 4. Rosa dricka <3 5. Cheeseburgare till frukost 6. Första soliga dagen 7. Jag o in broder 8-9. Modegalna personer måste också få föda 10. jag och min vän inför fest 11. Jag o min bästa vän emma 12. ja o min vän Aida 13. Donut på värnhem kostar 3,5 kr 14. kanelbullar o saft 15. Mitt mysiga rum
 


Water-paint Fashion illustrations

2014-03-12 23:00:00
 
Rent, enkelt och snyggt.
Tess Andersen


 

Ute dag

2014-03-11 21:43:00
Hängde med mina nära vänner Emma, Fannie o Tobias och drog runt i Malmö stad under solens "varma" ljus.. haha.. folk är så galet desperata efter vår/sommar så bara en liten solstråle sticker fram bland molnen drar varenda svensk av sig kläderna o skriker "OMG SOMMAR" fick till den perfekta bilden till min text. Den första bilden nedan ser ni en fett Yolo kvinna på cykel.. i .. kortärmat.. ja.. vad ska man säga. Vågat? #LungInflamation
 
 
Påtal om om mina droger.. kläder (mode) call it what you want.. hade på mig de finaste boyfriend byxorna man kan hitta, nack-linne eller vad det heter på svenska (eng: turtleneck-shirt) sedan min favorit bomberjacka. Svarta skor från Topshop som såklart gått i sönder. Men vad är livet utan ett par söndriga TopShop skor? Solbrillsen va ju ett big JA TACK pga: the sun...pimpat med guld smycken<-- finns inte en dag jag inte har något guld på mig. 
 
 
 

Need all-day shoes

2014-03-03 23:37:39
 
shoes
 
shoes by tess-andersen
 
Har feta problem nu.. har ingen aning om vilka skor jag vill investera.... har alltid haft svart coverse.. kommentera gärna vad du tycker<3 skulle hjälpt mig lite iallafall